Fri. Sep 20th, 2024

Üdülőjegyek nyugdíjasok és biztosítottak számára

A Szilágy Megyei Nyugdíjpénztár (CJP) újabb 140 üdülőjegyet kapott nyugdíjasok és biztosítottak számára.

Július 28. – július 31. között a következő üdülőhelyek – Május 1 (1 Mai), Büdöspataka (Bizușa), Buziásfürdő (Buziaș), Kovászna (Covasna), Căciulata, Felix, Herkulesfürdő (Herculane), Mangalia, Menyháza (Moneasa), Aknasugatag (Ocna Șugatag), Saturn, Oláhszentgyörgy (Sângeorz), Szováta (Sovata), Torda (Turda), Tasnád (Tășnad) és Dornavátra (Vatra Dornei) – közül lehet választani.

A jegyeket július 15-ig 8.00-14.00 között, pénteken 8.00-13.00 között vehetik át a helyszínen.

A 11. szériára szóló, a kiosztásban lévők által kiosztott és ki nem osztott kezelési jegyek újraelosztása július 16. és 27. között történik, a jelentkezés után kapott pontszámok alapján.

A kezelési jegyek kiadása személyesen a jogosultnak vagy a jogosult által közjegyzői okiratba foglalt meghatalmazással kijelölt más személynek történik, amely igazolja, hogy a meghatalmazott személy jogosult a gyógyfürdő kezelési jegy átvételére.

A gyógyfürdőjegyek kiállításakor a jogosultaknak be kell mutatniuk személyazonosító igazolványuk eredeti példányát, a 2024. június hónapra vonatkozó nyugdíjszelvényt (másolatban és eredetiben)/a munkáltató által kiállított igazolást, amely a jegy kiállítását megelőző hónap bruttó keresetét igazolja, valamint a háziorvos vagy a szakorvos által kiállított, a speciális rendszerre vonatkozó formanyomtatványon szereplő beutalót (másolatban és eredetiben). A háziorvos vagy a szakorvos beutalóján fel kell tüntetni azt az üdülőhelyet, ahol a gyógyfürdőkúrát javasolják.

A gyógykezelési jeggyel fedezett tartózkodás 16 nap, amely magában foglalja a szállást napi háromszori étkezéssel és a 12 napos gyógykezelést.

Idén eddig 2702 gyógykezelési jegy iránti kérelmet nyújtottak be a Szilágy megyei nyugdíjpénztárhoz.

Az érdeklődők a 0260/622.990 – 0799/902699 – Kezelési jegyek osztályán kaphatnak további információkat.